Bli medlem

Turene vi arrangerer er åpne for alle, også de som ikke er medlem. De som ønsker å støtte arbeidet vi driver med kan melde seg inn på våre nettsider. På noen av turene har medlemmer fordeler f.eks. i form av gratis/reduserte billettavgifter på tog/båt. Ved stor pågang på turer med maks antall deltakere vil medlemmer prioriteres.

DNT tilbyr og familiemedlemskap hvor man betaler en pris for hele familien.

Som medlem kan barn og voksne også benytte det store tilbudet turistforeningen har av turer som blant annet lavvoturer, klatrekvelder, Newton Camps, villmarksleir og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte.

2022 - TYPE MEDLEMSKAPPRIS
Hovedmedlem740,-
Familiemedlemskap1.325,-
Barn 0-12 år140,-
Ungdom 13-26 år330,-
Honnør 67 år+580,-
Husstand405,-

Medlemskapet følger kalenderåret

Det raskeste er å tegne medlemskap på nett og betale med kort. Du logger deg inn med ditt mobilnummer eller din epost. Du får så tilsendt en verifiseringskode og kan deretter fylle inn opplysninger for å bestille medlemskap - enkelt og greit!

Takk for at du melder deg inn i DNT!