553 MOH.

Ubetjent

10 sengeplasser

Kjørestua på Sagvollen ligger omlag en mil øst for Gran på Hadeland, mellom Steinsjøen og Vassbråa. DNT Hadeland leier første etasje av Gran Almenning på en femårskontrakt. Det er anlagt ny blåmerket sti på sørsida av Vassbråa mellom Jotunheimstien og Sagvollen. Stien fører fram til hytta som derfor er et perfekt overnattingssted på Jotunheimstien, mellom Snellingen og Lygna.

415 MOH

Ubetjent

8 sengeplasser

Dette er en ubetjent hytte som leies av Brandbu og Tingelstad Almenning. Den er totalrenovert og nyoppusset, og ble åpnet for bruk i 2020. Hytta har kombinert kjøkken og stue. Det er 2 soverom med 4 senger hver, i tillegg er det tørke-/vaskerom og gang. I uthuset er det utedo, skåle og lagerrom. Her er det mulighet for hundeovernatting, og dessuten en enkel soveplass. Hytta har installert solcellestrøm og propanbluss. Den ligger ved bilvegen ved Søre Gulsjøen, der det er fiske- og bademuligheter. Til hytta hører også båt. Jotunheimstien går like i nærheten.

Klikk her for å skrive tekst.

Gulsjøhytta
Gulsjøhytta

For mer informasjon se 

UT.no

Til hyttene våre, Kjørestua og Gulsjøhytta, er det etablert egne hytteutvalg. Disse sørger for drift av hyttene. Har du spørsmål, tips eller kommentarer til hytteutvalget? Ta kontakt på hadeland@turistforeningen.no for videreformidling til ansvarlig i hytteutvalget.