Kajakktur i Røykenvika

18. august kl. 18:00
DNT Hadeland
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Møtested: Ulsnestangen badeplass, kl. 18.00, ved utstyrsbua til kajakkgruppa i Brandbu IF. Ta med kajakk hvis du har eller lån av bekjente. Kajakklubben har noen kajakker til utlån. Ove Nordberg fra kajakkgruppa blir med og gir info om sikkerhet og instruksjon. Etter dette legger vi utpå og padler over Røykenvika og til Dynnholmen. Her padler vi i land og tar en matbit og litt fra termosen. Deretter retur til Ulsnestangen. De om ønsker å låne kajakk, melder fra til turleder. Begrenset antall. Først til mølla… Varighet: Turen tar ca. 3 timer, inkl. instruksjon og pause. Info ved turleder Ole Bjerke, tlf. 907 02 437.

Kajakktur i Røykenvika

Kontaktinformasjon: