Overnatting på Storesand

21. juni
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma , DNT Hadeland
Oslofjorden (se kart)

I forkant av Storesanddagen søndag 21. juni inviterer vi til overnatting på den hyggelige teltplassen ved Storesand på Kirkeøy, Hvaler. Vi har mulighet til å overnatte på et eget område på teltplassen slik at vi ligger samlet. Man medbringer selv mat og drikke.
Barnas Turlag Hadeland er også invitert til denne turen.
Informasjon om Storesand teltplass finner dere her: www.storesandteltplass.com

Passer for: Alle

Påmelding:
For DNT Nedre Glomma medlemmer:
nedreglomma@dnt.no innen 8. juni. Oppgi navn og alder, telefonnummer og evt. medlemsnummer. Ytterligere informasjon kommer på mail etter påmeldingsfrist.
For DNT Hadeland medlemmer: Anne Britt Skretteberg, 412 22 173.

Pris: Overnattingen er gratis for DNT-medlemmer. Ikke-medlemmer: se priser på teltplassens hjemmeside. Betales i kiosken ved ankomst.

Turledere:
DNT Nedre Glomma: Live T. Bratlie, tlf: 467 86 387 og Ingebjørg Kvam, tlf: 473 89 601
DNT Hadeland: Anne Britt Skretteberg, 412 22 173.

På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen.

Overnatting på Storesand

Kontaktinformasjon:

• Live T. Bratlie DNT Nedre Glomma - 467 86 387 /Anne Britt Skretteberg DNT Hadeland: 412 22 173.
  • Tlf. 467 86 387 / 412 22 173