Høstfest med aktiviteter (erstatter høstmøtet)

Arrangement

Dato
12. oktober 2019 kl. 15:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Høstfest
Arrangør
DNT Hadeland
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

UngHadeland, DNT Ung Hadeland, DNT Hadeland og Barnas Turlag Hadeland inviterer til høstfest med aktiviteter på Sagvolden.

Marker starten på friluftslivets uke med en natt i naturen sammen med oss.

Møtested: Sagvollen kl. 15.00
Tradisjonen tro er alle hjertelig velkommen til høstfest. Her blir det blant annet kanopadling, natursti, leker og fisking i Vassbråa. Barn fisker gratis mens voksne som ikke bare hjelper barna, må ha fiskekort.
Vi har mange kanoer liggende i vannkanten til fri benyttelse. Vi har en del redningsvester, men ta gjerne med selv hvis dere har, for å være sikker på riktig størrelse.
UngHadeland vil være representert med utstyr fra sin utlånsportal - i tillegg kan dere låne utstyr fra portalen, sjekk ut hjemmesiden www.unghadeland.no

Ta med grillmat for vi fyrer opp grillene utenfor DNT Hadelands hytte, Kjørestua. Vi handler inn brødmat og pålegg til felles kvelds og havregrøt til frokost.
Det er begrenset antall overnattingsplasser i hytta (først til mølla), men god plass til å slå opp telt og lavvo. Sist høstfest sov hele 40 stykker i lavvoer og telt, superkoselig! Gi gjerne beskjed om dere har med eget telt eller hengekøye eller om dere vil reservere plass i en av lavvoene våre ved påmelding.

Har noen gitar eller andre instrumenter er det koselig med litt musikk rundt bålet på kvelden. Dette er et alkoholfritt arrangement.

For spørsmål om høstfesten ta kontakt med Yvonne Bjerke, tlf. 982 38 453.
Påmelding kan gjøres til Yvonne eller elektronisk via Ung Hadeland.

Vi gleder oss og håper å se mange der! Vi håper også å rekruttere turglade ungdommer til styre i DNT Ung Hadeland.

Høstfest med aktiviteter (erstatter høstmøtet)

UngHadeland, DNT Ung Hadeland, DNT Hadeland og Barnas Turlag Hadeland inviterer til høstfest med aktiviteter på Sagvolden. Marker starten på friluftslivets uke med en natt i naturen sammen med oss. ...

Kontaktinformasjon:

  • Yvonne Bjerke
  • Tlf. 982 38 453.