Kajakktur i Røykenvika

20. august kl. 18:00
Fellestur, Padletur, Kajakk
DNT Hadeland
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta med kajakk hvis du har, eller lån av bekjente. Kajakklubben har noen kajakker til utlån. Ove Nordberg fra kajakkgruppa blir med og gir info om sikkerhet og instruksjon. Etter dette legger vi utpå og padler over Røykenvika til Dynnholmen. Her går vi i land og tar en matbit og litt fra termosen. Deretter retur til Ulsnestangen.

De som ønsker å låne kajakk, melder fra til turleder. Begrenset antall. Førstemann til mølla!

Turen tar ca. 3 timer, inkl. instruksjon og pause.

Turleder Ole Bjerke, tlf. 907 02 437.

Kajakktur i Røykenvika

Møtested: Ulsnestangen badeplass, ved utstyrsbua til kajakkgruppa i Brandbu IF, kl. 18.00. Ta med kajakk hvis du har, eller lån av bekjente. Kajakklubben har noen kajakker til utlån. Ove Nordberg ...

Kontaktinformasjon:

• Ole Bjerke